Margot Ladan Werkwijze

Werkwijze

Hoe gaat de therapie in zijn werk?

Er vindt eerst een uitvoerig intake gesprek plaats waarbij je als cliënt de nodige informatie geeft die voor de therapie van belang kan zijn. Dit dient ervoor om de hulpvraag en het terugkerend thema van jou helder te krijgen. Je hebt dus als cliënt een actieve rol in het hele proces.

Doormiddel van het  intakegesprek en het stellen van vragen gaan we op zoek naar wat er ten grondslag zou kunnen liggen aan jouw probleem. Wat de thema’s zijn in jouw leven. Naar aanleiding van die thema’s  kunnen we het doel van de therapie formuleren. Door de gestelde vragen kan er al heel vroeg in de therapie een proces op gang worden gebracht dat leidt tot bewust wording. Wat uiteindelijk zal leiden naar worden wie jij werkelijk bent.

Binnen de therapie wordt er gebruik gemaakt van onder andere gesprekstherapie, cognitieve-en gedragstherapie, hypnotherapie, creatieve technieken, visualisaties en droomanalyse.

Hoe lang de therapie kan gaan duren is moeilijk op voorhand te zeggen. Dat hangt af van de problematiek die er speelt en de gestelde doelen.

Hypnotherapie en Jungiaanse Therapie worden beide toegepast. Meer informatie hierover zie:
Hypnotherapie
Jungiaanse Therapie

 

Bel (06) 83 122 314

margot@hypnotherapiepds.nl

 

Prikkelbaar Darm Syndroom

Heeft je huisarts of specialist de diagnose PDS (prikkelbaar darm syndroom) bij je gesteld? Je kunt voor het officieel erkende darmmanagement programma terecht bij Margot Ladan.

Meer informatie

Kinderen en Hypnotherapie

Het werken met hypnotherapie bij kinderen gaat over het algemeen makkelijk en snel. Kinderen zijn vaak zeer ontvankelijk voor suggestie en nemen dit dus heel goed op.

Meer informatie
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X